Cannelloni cu branza si sos de vanilie

de AnyCostescu in Dulciuri, 5 Noi 2013 | 5804 vizualizari

 

Este pentru prima oara cand incerc varianta dulce de caneloni, rezultatul a fost peste asteptari :) va recomand cu drag sa incercati reteta :)

 

INGREDIENTE

  • 13 tuburi caneloni
  • 500 g branza de vaci
  • 250 g ricota
  • 3 oua
  • coaja rasa de la o lime
  • 150 g zahar pudra
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 100 g stafide
  • pentru sos : restul de crema de branza
  • 500 ml lapte rece
  • 100 g zahar pudra
  • 1 plic budinca de vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu branza si sos de vanilie:

Intr-un bol se pune branza de vaci, ricotta , ouale, razatura de lime, zaharul pudra si vanilat si se amesteca bine.

Eu am folosit blenderul , pentru ca am vrut sa imi rezulte o crema fina.

Se pune crema obtinuta intr-un posh si se umple fiecare tub de caneloni.

Se aseaza frumos intr-un vas yena .Eu am pus deasupra stafidele.

Am facut un sos din restul de crema de branza , lapte , zahar si praful de budinca..am pus acest sos peste caneloni si am dat vasul la cuptor  pentru circa 30 minute, la foc mediu.

Se pot servi calzi sau reci. Sunt la fel de buni si a doua zi...

incercati cu incredere...veti fi surprinsi de rezultat :)

 

RETETA IN IMAGINI

Cannelloni cu branza si sos de vanilie-0
Cannelloni cu branza si sos de vanilie-1
Cannelloni cu branza si sos de vanilie-2
Cannelloni cu branza si sos de vanilie-3
Cannelloni cu branza si sos de vanilie-4
Cannelloni cu branza si sos de vanilie-5
Cannelloni cu branza si sos de vanilie-6
Cannelloni cu branza si sos de vanilie-7
Cannelloni cu branza si sos de vanilie-8
Cannelloni cu branza si sos de vanilie-9

COMENTARII (28)

AnyCostescu

AnyCostescu 1

06.11.2013, 10:56

multumesc

ankyy

ankyy 1

06.11.2013, 19:47

n-am facut niciodata cannelloni in varianta dulce, dar acum musai tre' sa incerc m-ai convins!

AnyCostescu

AnyCostescu 1

06.11.2013, 20:51

mersi anky sa incerci cu incredere :*

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!