Cannelloni cu branza si verdeata

de Rocsi in Cannelloni, 20 Iun 2012 | 5182 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 tuburi cannelloni
  • 350 gr branza de vaci
  • 2 cepe verzi
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei
  • Sos bechamel:
  • 550 ml lapte
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu branza si verdeata:

Intr-un bol punem branza. Ceapa o spalam si o taiem rondele. Mararul si patrunjelul il spalam si il tocam marunt. Punem peste branza verdeata si ceapa, apoi dam gust cu sare si piper. Punem si cele doua si amestecam bine. Cu aceasta compozitie umplem cannelloni.

Sosul bechamel: Intr-o cratita punem untul la topit. Adaugam faina si amestecam bine. Laptele il turnam treptat, dar sa fie putin caldut. Amestecam cu un tel pana se dizolva bine faina si nu se formeaza nici un cocolos. Lasam sa fiarba la foc potrivit, mai invartim din cand in cand. Punem un praf de sare,  unul de piper si cand s-a ingrosat putin tragem sosul de pe foc. Ungem un vas yena, termorezistent sau de care doriti, cu uleiul. Asezam pastele umplute, iar deasupra venim cu sosul, pe care il distribuim uniform.

Deasupra presaram putin patrunjel verde. Dam vasul in cuptor, apoi dam si drumul la cuptor. La inceput vasul sa fie acoperit, iar mai spre final dati capacul la o parte ca sa prinda putina crusta. Cand sunt gata le scoatem la racorit.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cannelloni cu branza si verdeata 167646
retete culinare - Cannelloni cu branza si verdeata 167647
retete culinare - Cannelloni cu branza si verdeata 167648
retete culinare - Cannelloni cu branza si verdeata 167649
retete culinare - Cannelloni cu branza si verdeata 167650

COMENTARII (20)

Rocsi 1

28.06.2012, 11:06

Love!

kukibella 1

19.10.2012, 19:20

Rocsi 1

19.10.2012, 20:07

Laura

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59