Cannelloni cu branza si verdeata

de Rocsi in Cannelloni, 20 Iun 2012 | 7965 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 tuburi cannelloni
  • 350 gr branza de vaci
  • 2 cepe verzi
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei
  • Sos bechamel:
  • 550 ml lapte
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu branza si verdeata:

Intr-un bol punem branza. Ceapa o spalam si o taiem rondele. Mararul si patrunjelul il spalam si il tocam marunt. Punem peste branza verdeata si ceapa, apoi dam gust cu sare si piper. Punem si cele doua si amestecam bine. Cu aceasta compozitie umplem cannelloni.

Sosul bechamel: Intr-o cratita punem untul la topit. Adaugam faina si amestecam bine. Laptele il turnam treptat, dar sa fie putin caldut. Amestecam cu un tel pana se dizolva bine faina si nu se formeaza nici un cocolos. Lasam sa fiarba la foc potrivit, mai invartim din cand in cand. Punem un praf de sare,  unul de piper si cand s-a ingrosat putin tragem sosul de pe foc. Ungem un vas yena, termorezistent sau de care doriti, cu uleiul. Asezam pastele umplute, iar deasupra venim cu sosul, pe care il distribuim uniform.

Deasupra presaram putin patrunjel verde. Dam vasul in cuptor, apoi dam si drumul la cuptor. La inceput vasul sa fie acoperit, iar mai spre final dati capacul la o parte ca sa prinda putina crusta. Cand sunt gata le scoatem la racorit.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu branza si verdeata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu branza