Cannelloni cu branza, verdeturi si sos de rosii

de Dana_Retetegg in Cannelloni, 9 Dec 2012 | 6196 vizualizari

 

Sunt o mare iubitoare de paste, cam orice fel de paste in orice combinatii. In mod special ador cannelloni fie cu sos bolognese si bechamel, fie in alte combinatii cum este cea de astazi, cu branza, verdeturi si sos de rosii.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie cannelloni (22 bucati),
  • 500 g branza feta,
  • 500 ml iaurt de baut,
  • 350 ml suc de rosii,
  • 1 legatura ceapa verde (4-5 fire),
  • 1 legatura marar,
  • 1 leg. patrunjel,
  • 1 ou,
  • sare,
  • piper alb,
  • 1 lingurita boia dulce,
  • cateva linguri ulei de masline.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu branza, verdeturi si sos de rosii:

Branza feta am asezat-o intr-un bol si am maruntit-o bine cu o furculita.

Am adaugat ceapa verde taiata marunt si jumatate din fiecare legatura de verdeata. Apoi 350 ml iaurt de baut, 1 ou, sare, piper alb si boia dulce.

Am omogenizat bine amestecul si cu un posh (sau o punga taiata la un colt) am umplut fiecare tub de cannelloni.

Am uns o tava cu ulei de masline.

Am asezat in tava pastele umplute cu crema de branza, am pus deasupra sucul de rosii, iaurtul ramas si verdeata.

Am pus tava la cuptor la foc mediu timp de 30 de minute.

Eu nu am avut rabdare si le-am servit fierbinti, alaturi de un pahar de vin alb! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu branza, verdeturi si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si scoici