Cannelloni cu carne

de angyb in Cannelloni, 18 Mai 2012 | 5770 vizualizari

 

Zilele trecute mi s-a pus pata pe cannelloni lui Gaby asa ca ieri am facut si eu dar cu carne de porc

 

INGREDIENTE

  • 250 g foi pt.lasagne
  • 400 g carne macinata
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 3 linguri da pasta de rosii
  • busuioc, sare, piper
  • 1/4 gogosar rosu
  • 1/2 pahar vin alb
  • mozzarela
  • parmezan
  • Sos bechamel:
  • 50g faina alba
  • 50g unt
  • 500 ml lapte
  • sare ,piper ,nucsoara
  • Sos de rosii:
  • 1/2 ceapa
  • 300 ml pasta de rosii
  • sare ,busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne:

Pregatim umplutura:Calim ceapa taiata marunt impreuna cu morcuvul razuit si gogosarul taiat cubulete. Adaugam carnea tocata si amestecam bine pana se rumeneste. Adaugam vinul alb si lasam sa fiarba pana cand vinul se evapora. Adaugam sosul de rosii. Condimentam cu sare, piper si busuioc.

Sosul bechamel: Topim untul la foc mic, se adauga faina si se amesteca repede pana cand untul absoarbe toata faina. Se adauga laptele si se amesteca mereu ca sa nu faca cocoloase. Fierbem sosul pana se ingroasa. Luam de pe foc si condimentam cu sare, piper si nucsoara.

Sosul de rosii: Calim ceapa taiata marunt, adaugam sosul de rosii, condimentam cu sare si busuioc si lasam sa fiarba pana cand se ingroasa.

Taiem pasta pt.lasagne dreptunghiuri ,puneti in centrul fiecarui dreptunghi o lingura de umplutura si rulati .

intr-o tava puneti un pic de ulei , o parte din sosul de rosii si o lingura de sos bechamel peste care asezati cannelloni unul langa altul.

Intindeti sosul bechamel peste cannelloni cateva linguri de sos de rosii. Presarati parmezan si mozzarella taiata cubulete.

Se da la cuptor aproximativ o ora.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cannelloni cu carne 163235
retete culinare - Cannelloni cu carne 163236
retete culinare - Cannelloni cu carne 163237
retete culinare - Cannelloni cu carne 163238
retete culinare - Cannelloni cu carne 163239

COMENTARII (18)

angyb 1

19.05.2012, 07:36

multumesc la toate

angyb 1

19.05.2012, 07:38

Gaby sa sti ca Simona are dreptate este vorba de foi pt.lasagne am modoficat reteta

iri_iri 1

19.05.2012, 12:28

arata fff bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S