Cannelloni cu carne

de Catalinaflorea in Cannelloni, 13 Apr 2015 | 4162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne de porc
  • 250 g carne de vita
  • o ceapa mica
  • 5 linguri de parmezan
  • 3 lnguri de ulei masline
  • sare, piper
  • 1 ou
  • 4 oua
  • 1 pahar lapte
  • 4 linguri de faina
  • 40 gr ulei
  • 300 g pasta de rosii
  • 3 catei de usturoi
  • o canita de apa
  • busuioc proaspat
  • 4 linguri ulei masline
  • parmezan
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne:

Se amesteca cele 4 oua cu laptele, uleiul si faina apoi se coc clatite subtiri.

Se amesteca carnea cu celelalte igrediente si se tine foare putin pe foc, circa 5 minute.

Intr-o oala se pune sucul de rosii su apa, usturoiul intreg si busuioc si se lasa la fiert circa 40 minute.

Se ruleaza clatitele cu carne apoi se aseaza in rand intr-o tava.

Deasupra de pune socul de rosii si parmezan mult.

Se da la cuptor pentru 15 minute pana se rumenesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

dantes 1

14.04.2015, 11:18

Bune!

mirela0911 1

14.04.2015, 15:34

Buneeee!

Geanina87 1

14.04.2015, 19:10

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu pui