Cannelloni cu carne de vita

de Sim0na in Cannelloni, 11 Noi 2012 | 2018 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata vita
  • 1 ceapa mica
  • 1 morcov mic
  • 5 catei usturoi
  • 5 frunze de busuioc
  • sare
  • piper
  • oregano
  • ardei iute pisat
  • ulei de masline
  • 1 conserva rosii in bulion
  • 1 cutie cannelloni
  • 300 g mozzarella Delaco
  • unt ptr uns vasul
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne de vita:

Am tocat marunt ceapa si morcovul si le-am calit in putin ulei de masline. Am adaugat carnea tocata, amestecand din cand in cand pana ce carnea si-a schimbat culoarea. Am pus rosiile tocate, iar cand a inceput sa clocoteasca am adaugat usturoiul taiat pe din doua, sare, piper, frunzele de busuioc si ardeiul iute pisat. Am lasat sa fiarca cca 1 ora.

Cand sosul a fost gata, am lasat putin sa se racoreasca, apoi am umplut cu acest amestec rulorurile de cannelloni, ajuntandu-ma de o lingurita. Intr-un vas de yana uns cu unt am pus cannelloni  umplute. Deasupra am pus mozzarella rasa si am dat vasul la cuptorul preincalzit pentru cca 30 minute.

Noi am servit cu dulceata de ardei iute.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cannelloni cu carne de vita 187603
retete culinare - Cannelloni cu carne de vita 187604
retete culinare - Cannelloni cu carne de vita 187605
retete culinare - Cannelloni cu carne de vita 187606
retete culinare - Cannelloni cu carne de vita 187607
retete culinare - Cannelloni cu carne de vita 187608

COMENTARII (15)

diaconta 1

11.11.2012, 16:42

ce ma ispitesti tu iubita

Sim0na 1

11.11.2012, 19:52

Multumesc ptr aprecieri

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 16:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: