Cannelloni cu carne si cascaval

de Oana in Cannelloni, 9 Ian 2015 | 13781 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cutie cannelloni
  • 100 gr cascaval Delaco Sofia
  • Sos bolognese:
  • 500 gr carne tocata de porc
  • un morcov
  • o ceapa
  • o cutie sos de rosii
  • sare
  • piper
  • salvie uscata
  • rozmarin
  • 2 catei de usturoi
  • 100 gr cascaval Delaco Sofia
  • patrunjel verde tocat
  • Sos beschamel:
  • 100 gr unt
  • 3 linguri faina
  • 800 ml lapte
  • sare
  • piper
  • nucsoara rasa
  • 2 linguri parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne si cascaval:

Penstru sosul de carne, se mixeaza la robot ceapa, usturoiul si morcovul, se amesteca cu carnea si se pun toate intr-o craticioara, pe foc, sa se inabuseasca. Se amesteca din cand in cand, pana ce carnea isi schimba culoarea. Se adauga sosul de rosii si se lasa sa fiarba la foc mic, cu capac, 20 de minute. Se opreste focul, se adauga condimentele dupa gust si se lasa sa se raceasca. Cand sosul este racit se adauga verdeata si cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mari. Se omogenizeaza bine. 

Cat timp sosul de carne se raceste se prepara sosul beschamel. Se topeste untul intr-o craticioara, se adauga faina si se amesteca usor cu un tel, la foc mic. Se adauga laptele rece sau fierbinte treptat si se amesteca in continuu cu telul. Se lasa apoi sa fiarba usor, pana se ingroasa. Se ia craticioara de pe foc, se condimenteaza si se pune parmezanul ras.

Se pregateste o tava mai adanca, se poate unge cu putin unt. Se umplu cannelloni cu sosul de carne si se asaza in tava. Deasupra se rastoarna sosul beschamel si se pune tava in cuptorul deja incins, la 180 de grade. Se lasa 30 de minute, apoi se scoate si se presara deasupra cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici. Se mai lasa 10-15 minute in cuptor, pana se gratineaza frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne