Cannelloni cu carne si sos bechamel

de Ligia Bxl in Cannelloni, 21 Ian 2011 | 13259 vizualizari

COMENTARII (21)

Ina 1

21.01.2011, 13:49

ce mari sunt!

Mitinita 1

21.01.2011, 13:51

ce bine arata!

luminita20_2006 1

21.01.2011, 14:02

cat de bine arata

Ligia Bxl 1

21.01.2011, 14:27

multumesc fetele,sunteti dragute

LUK 1

21.01.2011, 15:26

excelent

Ligia Bxl 1

21.01.2011, 15:28

luk multumesc

aziz 1

21.01.2011, 16:36

interesant

La Ancuta 1

21.01.2011, 16:53

bun

Cris2711 1

21.01.2011, 18:20

tanyapatap 1

21.01.2011, 19:33

Mihaela11_jo 1

21.01.2011, 19:39

Exquisite!*****

mamaieelena 1

21.01.2011, 21:26

bune,bune

Ligia Bxl 1

21.01.2011, 23:32

fetili va multumesc

corina241 1

22.01.2011, 10:35

ligia,super bun si eu folosesc rulouri de paste sunt super pentru umplut

Ligia Bxl 1

22.01.2011, 14:25

da sunt geniale

Bucataras Medi 1

22.01.2011, 20:28

ce bune trebuie sa fie..................

Ligia Bxl 1

23.01.2011, 00:24

medi sunt foarte bune

gaby_duceag 1

23.01.2011, 00:29

si eu vreau ;aici nu gasesc

RuxyRux 1

23.01.2011, 19:55

Cat de tare imi place reteta

Ligia Bxl 1

24.01.2011, 00:47

ma bucur ca-ti place frumoaso

Ligia Bxl 1

24.01.2011, 16:25

gaby te servesc si pe tine cu placere

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni con carne