Cannelloni cu carne si sos de rosii

de T I M E A in Cannelloni, 9 Feb 2013 | 6965 vizualizari

 

Imi plac mult atat cu carne cat si doar cu legume. Acum am facut varianta cu carne si legume si cu sos de rosii aromat cu busuioc.

 

INGREDIENTE

  • 13 buc canelloni
  • aprox 250-300 gr pulpa de porc
  • 2 cepe mici
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 morcov mare
  • 1 ou
  • sare si piper
  • busuioc uscat Kotanyi
  • maghiran uscat
  • Sos de rosii:
  • 750 ml suc de rosii
  • 1 lingurita zahar
  • sare si piper
  • busuioc uscat Kotanyi
  • 2 linguri ulei de masline pt. uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne si sos de rosii:

Curatam si spalam morcovul, ceapa si usturoiul, carnea o taiem cubulete, apoi le dam pe toate prin masina de tocat carne. (eu am masina de tocat la robot si totul decurge foarte rapid).

Adaugam oul, sarea, piperul si verdeturile si amestecam bine.

Punem umplutura intr-un pos si umplem fiecare bucata de cannelloni. Se poate si cu o lingurita dar dureaza mai mult.

Ungem o tava de marime potrivita cu ulei de masline si asezam pastele, lasand putina distanta intre ele.

Sosul de rosii il amestecam cu putina sare, piper si o lingurita de zahar si turnam peste paste.

Presaram deasupra busuioc uscat, acoperim tava cu folie de Al. si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de o ora. Ultimele 5-10  minute le lasam fara folie de Al.

Servim simplu sau cu smantana!

 

RETETA IN IMAGINI

Cannelloni cu carne si sos de rosii-0
Cannelloni cu carne si sos de rosii-1
Cannelloni cu carne si sos de rosii-2
Cannelloni cu carne si sos de rosii-3
Cannelloni cu carne si sos de rosii-4
Cannelloni cu carne si sos de rosii-5
Cannelloni cu carne si sos de rosii-6

COMENTARII (32)

Miha

Miha 1

09.02.2013, 22:49

MotanLaOale

MotanLaOale 1

09.02.2013, 22:53

T I M E A

T I M E A 1

09.02.2013, 23:01

pai da tu Gabi ) adica intelegi tu. Cu o lista scrisa de 3-4 chestii sa uiti si din alea, e ceva

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!