Cannelloni cu ciuperci

de anca_rm in Cannelloni, 6 Mar 2014 | 2461 vizualizari

 

Inainte de dejun vin si e cu o reteta

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet canelonii (400 gr)
  • 500 gr ciupercute
  • 250 gr carne tocata amestec
  • 2 cepe mici
  • 1 morcov
  • 250 gr cascaval
  • 2 oua
  • 500 gr rosii decojite din conserva
  • sare
  • piper
  • zeama de la o jumate de lamaie
  • Pt servit : smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu ciuperci:

Curatam morcovul si ceapa si le dam pe razatoarea mica .

400 gr ciuperci le tacam cu robotul sau cu masina de carne, restul le lasam (o sa le punem deasupra)

Intr-un vas punem ciupercile tocate, carnea tocata, morcovul si ceapa razuite , sare , piper , rosiile decojite din conserva . Pe toate le framantam bine pana cand se amesteca uniform . Eu le-am framantat cu mana , dar se poate si cu o lingura . O sa obtineti un aluat mai moale .

Pregatim o tava antiaderenta si pornim cuptorul la 180 grade.

Luam cate o bucata de canelonii si o umplem cu aluatul format mai sus . Asezam in tava culacat unul langa altul. Procedam la fel pana trminam toate bucatile de umplut.

Daca va ramane aluat il punem deasupra . Peste punem ciupercile ramasa intregi si stropim cu zeama de lamaie .

Dam la cuptor cam 20 minute.

Dupa acest timp scoatem tava din cuptor si presaram deasupra cascavalul razuit , si dam din nou la cuptor pana cand se topeste cascavalul si prinde putina culoare .

Eu am mai lasat putin cascaval razuit s ail presar peste in momentul servirii , dar este optional.

 

Se servesc calde cu smantana .

 

TIPS-URI

1

la carne se poate renunta daca nu doriti sa o puneti

RETETA IN IMAGINI

Cannelloni cu ciuperci-0
Cannelloni cu ciuperci-1
Cannelloni cu ciuperci-2
Cannelloni cu ciuperci-3
Cannelloni cu ciuperci-4
Cannelloni cu ciuperci-5
Cannelloni cu ciuperci-6

COMENTARII (21)

Micutza Luana

Micutza Luana 1

06.03.2014, 18:19

JulyCris

JulyCris 1

06.03.2014, 18:42

(y)

JulyCris

JulyCris 1

06.03.2014, 18:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!