Cannelloni cu piept de pui afumat și mix de brânzeturi

de Rita Ilies in Cannelloni, 13 Dec 2013 | 5468 vizualizari

COMENTARII (25)

portiadelumina 1

13.12.2013, 08:57

Cannelloni, nişte paste pe care le dăm şi noi de colo-colo prin cămară, asta pentru că n-am găsit nici ziua disponibilă şi nici reţeta de spart gheaţa cu care să le gătim. Cred că tot după Crăciun vor rămâne şi ele.

Merisor 1

13.12.2013, 09:04

O bunatate de mancare!

diaconta 1

13.12.2013, 09:07

Vaaaaaaaai Padre,sunt atat de simplu de gatit si atat de bune )ia fa bine si le presteaza,da' acu' te iert pana dupa Craciun

diaconta 1

13.12.2013, 09:07

faina combinatie ai facut Rita

Rita Ilies 1

13.12.2013, 09:20

Urmează să fac lasagna, dar cred că la anul!

diaconta 1

13.12.2013, 09:34

De ce la anul? ))

Dya Daniela Andrei 1

13.12.2013, 09:39

Rita Ilies 1

13.12.2013, 09:48

Că anul ăsta nu mai apuc... Iubitul meu postește fix până înainte de Crăciun, și-i cam multă mâncare de dulce în rețeta asta... deci n-apucăm să o mâncăm proaspătă.

diaconta 1

13.12.2013, 09:52

Asta cam asa e.Nici mie nu-mi place ca nu ma pot organiza cu mancare pentru zilele de post si cele in care nu mancam de post.

Rita Ilies 1

13.12.2013, 10:13

E aiurea, dar trec și astea! Toate trec!

adry88 1

13.12.2013, 10:13

bun bun

Alexandra Burz 1

13.12.2013, 10:16

buna buna

Dana_Retetegg 1

13.12.2013, 10:54

anca_rm 1

13.12.2013, 11:58

imi place

deyutzky 1

13.12.2013, 12:37

MotanLaOale 1

13.12.2013, 12:38

Bya Ralu 1

13.12.2013, 12:46

ce bine arata

simona72 1

13.12.2013, 13:44

Delicios!!!

laura_n 1

13.12.2013, 13:44

foarte buni

Rita Ilies 1

13.12.2013, 14:21

Dacă nu m-aș îngrășa, aș mânca la 10 porții/zi.

Rocsi 1

13.12.2013, 21:05

Mmm ce buni

diaconta 1

14.12.2013, 20:52

Adica ce,tu te ingrasi daca mananci de-astea? Io nu [emoticonlacareicrestenasul]

Rita Ilies 1

14.12.2013, 21:47

)) Mă gândeam eu...

diaconta 1

14.12.2013, 23:23

)))))))

mihaelam90 1

15.12.2013, 12:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne si sos de rosii