Cannelloni cu pui

de La Ancuta in Cannelloni, 30 Iul 2014 | 7350 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet cannelloni
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri branza de vaci
  • 4-5 linguri smantana
  • cimbru
  • nucsoara
  • sare piper
  • Pentru sos:
  • 1 ceasca bulion
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 2 catei de usturoi
  • cimbru
  • busuioc
  • 100 g cascaval (pentru ras deasupra)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu pui:

Eu am taiat carnea fasii am condimentat-o si am prajit-o usor pe grill apoi am tocat-o marunt (cu cutitul). Daca va este mai usor puteti toca carnea cu masina de tocat, fara sa o prajiti.

Curatam ceapa si o taiem marunt. La fel procedam si cu usturoiul. Le punem apoi la calit in 2 linguri de ulei de masline si 2 linguri de apa. Cand a devenit sticloasa adaugam carnea si o lasam cateva minute sa se caleasca.
Peste carne adaugam o jumatate de ceasca de apa si cimbrul si lasam sa fiarba pana scade apa. Amestecam smantana cu branza de vaci si o adaugam peste carne, lasand sa fiarba 2-3 minute. La final condimentam cu
sare, piper si nucsoara, dam deoparte si lasam sa se racoreasca. Umplem apoi cannelloni cu ajutorul unei lingurite.

Pentru sos tocam usturoiul marunt apoi il amestecam cu bulionul si pasta de ardei. Adaugam cimbru si bucuioc si amestecam.

Intr-o tava termorezistenta unsa cu ulei adaugam 2-3 linguri de sos apoi asezam cannelloni in tava. Acoperim cu sosul ramas si dam la cuptor, la foc potrivit pentru 15-20 de minute. Scoatem tava si presaram cascavalul ras apoi mai dam la cuptor inca 10-15 minute.

Servim calda.

 

RETETA IN IMAGINI

Cannelloni cu pui-0
Cannelloni cu pui-1
Cannelloni cu pui-2
Cannelloni cu pui-3

COMENTARII (26)

La Ancuta 1

31.07.2014, 08:12

Buni, trebuie sa recunosc ca e inca din bucataria "murdara")

mamaieelena 1

01.08.2014, 23:49

reisnaor_2006 1

09.10.2014, 11:16

o delicatete

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04