Cannelloni cu pui

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri cu carne, 21 Mai 2016 | 1372 vizualizari

 

Delicios si usor de pregatit!

 

INGREDIENTE

Pentru umplut cannelloni ne sunt necesare:

  • 250 gr cannelloni Panzani
  • un piept de pui dezosat
  • 2 linguri cu smantana
  • 200 gr cascaval Delaco
  • 100 gr branza de oi in saramura
  • cateva fire de ceapa verde
  • sare si piper dupa gust
  • un ou mare

Suplimentar ne sunt necesare:

  • 2-3 oua potrivite
  • 150 gr smantana
  • 200 gr cascaval Delaco
  • o canuta cu suc de rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu pui:

Se toaca pieptul de pui ori se taie marunt.

Se potriveste de gust cu sare si piper.

Se adauga ceapa verde maruntita, branza si cascavalul trecute prin razatoare, smantana si un ou.

Se omogenizeaza totul.

Cu compozitia astfel obtinuta se umplu cannelloni.

Se asaza intr-o tava de cuptor, unsa cu putin ulei.

Intre straturi se presara cascaval ras.

Se toarna peste cannelloni ouale batute cu smantana, se ung cu sos de rosii si se presara cascaval.

Se coc pentru 50 de minute la o temperatura aproximativa de 160 grade.

Se servesc calzi. Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Cannelloni cu pui-0
Cannelloni cu pui-1
Cannelloni cu pui-2
Cannelloni cu pui-3
Cannelloni cu pui-4
Cannelloni cu pui-5
Cannelloni cu pui-6
Cannelloni cu pui-7
Cannelloni cu pui-8
Cannelloni cu pui-9
Cannelloni cu pui-10
Cannelloni cu pui-11
Cannelloni cu pui-12
Cannelloni cu pui-13
Cannelloni cu pui-14
Cannelloni cu pui-15
Cannelloni cu pui-16
Cannelloni cu pui-17
Cannelloni cu pui-18
Cannelloni cu pui-19
Cannelloni cu pui-20
Cannelloni cu pui-21
Cannelloni cu pui-22
Cannelloni cu pui-23

COMENTARII (16)

 merisor

merisor 1

24.05.2016, 07:25

Papa bun la tine acolo!

Dya Daniela Andrei

Dya Daniela Andrei 1

24.05.2016, 14:16

Pup cu drag! Multumesc!

noiinbucatarie

noiinbucatarie 1

30.05.2016, 10:41

foarte bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!