Cannelloni cu spanac

de ianculubita in Cannelloni, 2 Mar 2014 | 1875 vizualizari

 

Am facut acest fel de mancare,mi-a placut foarte mult si va recomand si voua asa ceva

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie paste tip cannelloni
  • 12 cubulete de spanac congelat sau 500 g proaspat
  • 1 legatura ceapa verde
  • 4 catei de usturoi
  • 200 g cascaval afumat Delaco
  • 50 g parmezan ras
  • 1 borcan de sos Bolognese din comert
  • 1 ou
  • 100 g rosii cherry
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1 lingura unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu spanac:

In tigaia cu unt incins calim ceapa si usturoiul taiate marunt,adaugam spanacul decongelat si scurs sau pe cel proaspat,oparit,scurs si tocat marunt;amestecam totul bine iar dupa ce a scazut apa dam deoparte si dupa ce s-a racorit putin,adaugam jumatate din parmezan,cascavalul taiat cubulete mici,oul batut,omogenizam totul bine,condimentam cu sare daca e nevoie,piper,nucsoara

Umplem pastele cu aceasta compozitie si le asezam in tava in care am pus jumatate din sos;deasupra presaram restul de parmezan,restul de sos,cateva rosii,acoperim tava si lasam la cuptor 40min,dupa care se serveste calda

 

TIPS-URI

1

in lipsa sosului din comert se poate folosi si suc de rosii facut in casa

RETETA IN IMAGINI

Cannelloni cu spanac-0
Cannelloni cu spanac-1
Cannelloni cu spanac-2
Cannelloni cu spanac-3
Cannelloni cu spanac-4
Cannelloni cu spanac-5
Cannelloni cu spanac-6
Cannelloni cu spanac-7

COMENTARII (12)

tiby 1

02.03.2014, 21:45

deyutzky 1

02.03.2014, 22:45

delicios

ianculubita 1

03.03.2014, 08:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04