Cannelloni cu spanac, ricotta, suc de rosii si sos Bechamel

de Gherca Daniela in Cannelloni, 24 Apr 2016 | 5334 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 cannelloni
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 250g ricotta
  • 500g spanac proaspat
  • 500ml rosii decojite in bulion
  • 100ml apa
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • oregano
  • mozzarella

Sos Bechamel:

  • 1 lingura unt
  • 1 lingura faina
  • 250ml lapte
  • sare
  • piper
  • nuscoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu spanac, ricotta, suc de rosii si sos Bechamel:

        Spanacul il spalam bine si il punem la fiert in apa cu sare pana se inmoaie, adica il oparim cateva minute.
       Ceapa si usturoiul le calim in ulei cateva minute, peste acestea adaugam spanacul scurs de apa si mai lasam la calit cam 10 minute amestecand din cand in cand.
        Intr-un bol punem compozitia din tigaie, ricotta, condimentam cu sare, piper si nucsoara, iar cu aceasta compozitie umplem cannelloni, mie mi-au iesit 15.
       Rosiile le blendam, iese o pasta mai groasa, punem si apa pentru a dilua putin pasta de rosii.

   Sosul Bechamel:
       Intr-un ibric punem pe foc untul, faina si laptele si amestecam pana se ingroasa, potrivim de sare, piper si nucsoara.

       Intr-o tava punem jumatate din compozitia de sos Bechamel, jumatate din sosul de rosii, asezam cannelloni umpluti, peste punem restul de sos Bechamel, restul de suc de rosii, presaram oregano si dam tava la cuptor pentru cca. 20 minute, dupa care scoatem tava, presaram mozzarella si dam din nou la cuptor pana se gratineaza frumos deasupra cam inca 10 minute. Eu am lasa-o putin mai mult :D
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu spanac, ricotta, suc de rosii si sos Bechamel" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni