Cannelloni cu urda, sos pesto si leurda

de simona72 in Cannelloni, 4 Apr 2013 | 4856 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie cannelloni
  • 500 gr urda sau brinza ricotta
  • 2 linguri sos pesto
  • sare
  • 1 ou
  • 3 linguri smantina
  • o legatura leurda
  • pt sos:
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri faina
  • 600-700 ml lapte
  • 50 gr cascaval
  • 50 gr mozzarela
  • sare
  • nucsoara
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu urda, sos pesto si leurda:

Pregatim umplutura pt cannelloni: urda o zdrobim cu furculita, adaugam celelate ingrediente, amestecam, leurda o spalam si o tocam fin si o punem peste urda amestecata cu celelalte ingrediente. Cu aceasta compozitie umplem cannelloni si le asezam intr-o tava termorezistenta unsa cu putin ulei de masline.

Pt sos: Intr-o craticioara punem uleiul la incins, adaugam faina si amestecam cu un tel. Punem laptele caldut cite putin si amestecam cu telul pina terminam de pus tot laptele. Trebuie sa aibe consistenta unui sos subtirel, daca mai este nevoie mai adaugati lapte. Dupa ce a fiert 2 minute punem brinzeturile date pe razatoase, potrivim de sare si amestecam pina se topesc acestea. Dam deoparte si adaugam un praf de nucsoara proaspat rasa.

Turnam sosul peste cannelloni, acoperim vasul cu capac sau folie de aluminiu si dam la cuptorul incins la 180 grade pt 35-40 minute.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu urda, sos pesto si leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

simona72 1

04.04.2013, 19:27

Nici mie nu mi-a placut sa-i umplu, dar a mers repede cu ajutorul unei lingurite cu coada lunga...coada ma ajutat...

Rocsi 1

04.04.2013, 20:34

RuxyRux 1

05.04.2013, 22:10

O bunatate!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne