Cannelloni din sunca presata

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2012 | 1002 vizualizari

 

Putin cam mult de lucru,dar la sfarsit...yummy

 

INGREDIENTE

  • o ceapa mica
  • un morcov potrivit
  • o lingura ulei
  • 250 ml suc de rosii(facut acasa de mama)
  • sunca presata(22 felii mai mici am avut eu,am pus cate doua)
  • tagliatelle(cam 200 g,mi-au mai ramas,o sa le mananc cu telemea rasa deasupra)
  • 1 lingura capere
  • 75 g ciuperci
  • 1 lingura ardei kapia macinat(de la borcan,facut de mama)
  • 100 g cascaval(dat pe razatoarea mare)
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri faina
  • 25 g unt
  • nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni din sunca presata:

Ceapa se curata ,se taie fin si se caleste usor in ulei.Morcovul se curata,se spala,se da pe razatoarea mare si apoi se pune peste ceapa impreuna cu doua linguri de apa si se caleste in continuare cateva minute.Se adauga sucul de rosii si se fierbe fara capac pana scade zeama si devine un sos gros.Apoi se ia de pe foc si se adauga ciupercile taiate marunt,ardeiul kapia,caperele,sare,piper si busuioc dupa gust.Se amesteca bine si se lasa deoparte sa se raceasca.

Tagliatellele se fierb dupa indicatiile de pa ambalaj.Se scurg de apa si se amesteca cu putin ulei.

Se iau cate doua felii de sunca presata(sau daca aveti felii mai mari si mai bine)se intind pe o farfurie,putin suprapuse si se pun urmatoarele : tagliatelle,o lingurita sos cu rosii,cateva fire cascaval ras si se ruleaza.Se pun in tava unsa cu unt sau ulei.

Deasupra rulourilor se pune sosul alb facut din unt,faina,nucsoara si lapte.Iar la sfarsit cascaval ras.

Se da la cuptor,la foc mic pana cand se rumeneste deasupra.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cannelloni din sunca presata 181079
retete culinare - Cannelloni din sunca presata 181080
retete culinare - Cannelloni din sunca presata 181081
retete culinare - Cannelloni din sunca presata 181082
retete culinare - Cannelloni din sunca presata 181083
retete culinare - Cannelloni din sunca presata 181084
retete culinare - Cannelloni din sunca presata 181085
retete culinare - Cannelloni din sunca presata 181086
retete culinare - Cannelloni din sunca presata 181087
retete culinare - Cannelloni din sunca presata 181088
retete culinare - Cannelloni din sunca presata 181089
retete culinare - Cannelloni din sunca presata 181090
retete culinare - Cannelloni din sunca presata 181091
retete culinare - Cannelloni din sunca presata 181092
retete culinare - Cannelloni din sunca presata 181093

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

07.10.2012, 17:06

Cris2711 1

07.10.2012, 19:14

super reteta

Lau 1

07.10.2012, 21:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L