Cannelloni umpluti cu ricotta si spanac

de Adele in Cannelloni, 22 Iun 2014 | 1755 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10-12 cannelloni.
  • 200 gr ricotta de vaca
  • 500 gr de spanac.
  • 1 ou.
  • 80 gr parmezano ras.
  • sare
  • piper.
  • 2 catei de usturoi.
  • ulei de masline.
  • conserva de rosii.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni umpluti cu ricotta si spanac:

Spalam spanacul bine si il taiem dupa care il punem in tigaie cu 2 linguri de ulei si un catel de usturoi .Il lasam la copt cateva minute dupa care il tocam cu un cutit marunt.

Intr-un vas punem ricotta si o amestecam punem spanacul ,oul si parmezanul si le amestecam bine.Potrivim de sare si piper dupa gust dupa care punem compozitia intr-un saca posh si incepem sa umplem cannelloni unul cate unul.

Intre timp pregatim si sucul de rosii intr-o oala punem la foc  2 linguri de ulei si un catel de usturoi ,punem si conserva de rosii si coacem pentru 5-6 minute ,potrivim de sare.

Intr-o tava punem un strat de suc si asezam canneloni deasupra turnam sucul ramas si dam la cuptor la 200° pentru 30 de minute,cu 5 minute inainte sa-i scoatem punem parmezano ras.

Se servesc calzi.Pofta buna!!

 

 

TIPS-URI

1

Puteti inlocui sosul de rosii cu cel de besciamella.

2

Se poate folosi si spanac congelat.

3

Puteti dubla numarul ingredientelor in cazul in care doriti mai multe portii.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cannelloni umpluti cu ricotta si spanac 328083
retete culinare - Cannelloni umpluti cu ricotta si spanac 328084
retete culinare - Cannelloni umpluti cu ricotta si spanac 328085
retete culinare - Cannelloni umpluti cu ricotta si spanac 328086
retete culinare - Cannelloni umpluti cu ricotta si spanac 328087
retete culinare - Cannelloni umpluti cu ricotta si spanac 328088
retete culinare - Cannelloni umpluti cu ricotta si spanac 328091
retete culinare - Cannelloni umpluti cu ricotta si spanac 328094

COMENTARII (14)

Adele 1

22.06.2014, 18:03

tarasmariana 1

23.06.2014, 05:54

Bune!

Adele 1

23.06.2014, 08:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S