Cap de piept cu verdeturi italiene

de Bunica in Porc, 31 Ian 2013 | 3938 vizualizari

 

Am trecut ieri pe la macelarie si am luat o bucata de cap de piept cu gandul sa-l pudrez cu condimente si sa-l bag la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 800g. cap de piept
  • verdeturi italiene de la Kotanyi
  • chili de la Kotanyi
  • praf de usturoi de la Kotanyi
  • piper maruntit de la Kotanyi
  • 200ml. vin rosu
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cap de piept cu verdeturi italiene:

Bucata de piept de porc sapalata,portionata este pudrata ,pe ambele parti,cu chili,piper,praf de usturoi si verdeturi italiene.

Toate bucatile sunt puse intr-un castron,acoperite cu folie alimentara si lasate in frigider pana dimineata.

Dimineata le-am scos si le-am pus in tava.Peste ele am turnat vinul rosu.

Tava am acoperit-o cu folie de aluminiu si am bagat-o in cuptorul incins.

Am lasat in cuptor 40 minute,apoi am scos folia si am mai lasat tava in cuptor inca 20 de minute.

Am servit friptura cu gogosar in sos de tomate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cap de piept cu verdeturi italiene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Constelatialeu 1

01.02.2013, 12:03

Buni,cred ca vreau niste mujdei,chit ca nu ma mai pupa nimeni dupa aia...

diana_k 1

02.02.2013, 20:46

deliciosss...

Bunica 1

02.02.2013, 21:42

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc in sos de smantana