Capama greceasca de iepure

de Andra_Constantinescu in Iepure, 23 Apr 2015 | 4308 vizualizari

 

Reteta am luat-o dintr-un ziar. Este o mancare extraordinara, cu o explozie de arome. Data viitoare cred ca o sa incerc si cu carne de pui.

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de iepure de casa;
  • o lingura de boia de ardei dulce;
  • sare;
  • 350 ml supa de legume;
  • 50 ml ulei;
  • 120g ceapa verde;
  • 120g usturoi verde;
  • 200g rosii decojite;
  • o jumatate de pahar de vin;
  • o legatura marar;
  • o legatura patrunjel.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capama greceasca de iepure:

Se portioneaza carnea, se spala, se adauga sare si boia de ardei dulce, dupa care se inabuse in ulei cu putina supa. 

Se curata ceapa si usturoiul, se spala, se taie bastonase, dupa care se adauga in vasul cu carne, impreuna cu rosiile decojite si taiate in felii si supa de legume ramasa. Se acopera vasul cu un capac si se lasa ingredientele sa se inabuse in continuare, la foc mediu, in jur de 30 de minute sau pana cand carnea este patrunsa, adaugandu-se apa daca sosul scade. 

La sfarsit se pune vinul si verdeata tocata marunt si se mai lasa la foc mic cateva minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Capama greceasca de iepure" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Iepure cacciatore