Cappelletti cu prosciutto si sos Bechamel

de adasev12 in Paste, 15 Mar 2011 | 13958 vizualizari

 

daca va plac pastele si vreti ceva rapid....poate incercati si voi...eu am incercat prima data acu aceste paste in aceasta combinatie si mi-au placut....

 

INGREDIENTE

  • 450 g paste umplute cu sunca, rotunde( aici le spune cappelletii si prosciuto crudo)
  •  parmigiano dupa gust
  • sos beschamel
  • vegeta, ulei de masline, patrunjel verde
  • smantana acra, in fc de gusturi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cappelletti cu prosciutto si sos Bechamel:

mai intai am facut sosul beschamel, asupra caruia nu insist fiindca toata lumea stie cum se face...si fiecare il adapteaza dupa gust....( eu specific doar ca am pus si vreo 50 g mozzarella...il face cremos...si patrunjel verde taiat)

pastele se fierb in apa sarata si cu o lg de ulei cam 5 min , apoi se scurg si se trec sub jet de apa rece, se presara cu vegeta si ulei de masline si se amesteca...asa nu se vor mai lipi...

se servesc portii dupa bunul plac si pofta fiecaruia....cu sos beschamel deasupra si parmigiano , eventual o lg de smantana daca va place....(mie da...)

mi s-a parut un fel inedit de a servi paste...si nu a fost rau deloc....

Daca ti-a placut reteta noastra "Cappelletti cu prosciutto si sos Bechamel" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Penne cu brocoli