Cappuccino Cookies

de Pushaa in Prajituri, 11 Feb 2014 | 1011 vizualizari

 

Mi-au placut foarte tare biscuitii cu nesquik ai lui Rocsi si am is ca trebuie sa ii incerc si eu. Am adaptat putin reteta cu ce aveam prin casa si au iesit foarte buni!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet margarina pentru prajituri
  • 1 ou
  • 100 gr zahar pudra
  • 2 lg cacao
  • 3 lg capucino
  • 500 gr faina
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita coaja de portocala
  • 1 lingurita praf de copt
Portii: 80
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cappuccino Cookies:

Frecam margarina cu zaharul pudra si un praf de sare, pana devine cremoasa. Adaugam oul si coaja de lamaie si amestecam bine.

In faina cernuta punem cacaoa, praful de copt si capucino. Peste margarina punem faina treptat si amestecam continuu cu o lingura, apoi folosim mana pana cand aluatul nu mai este lipicios. Lasam la frigider jumatate de ora.

Tapetam o foaie cu hartie de copt. Incingem cuptorul. Eu am facut bilute usor aplatizate, o parte asa simple si o parte date prin zahar pudra ca la fursecurile marocane; sau am intins o foaie de aluat si am taiat diverse figurine.

Le coacem 20 min la foc potrivit.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Cappuccino Cookies-0
Cappuccino Cookies-1
Cappuccino Cookies-2
Cappuccino Cookies-3
Cappuccino Cookies-4
Cappuccino Cookies-5
Cappuccino Cookies-6
Cappuccino Cookies-7
Cappuccino Cookies-8
Cappuccino Cookies-9
Cappuccino Cookies-10

COMENTARII (19)

ianculubita 1

12.02.2014, 11:19

mihaelam90 1

13.02.2014, 19:22

mmm ce bine arataaa...

Pushaa 1

14.02.2014, 08:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04