Cappuccino frappe

de ionix in Cafea, 3 Ian 2011 | 4442 vizualizari

 

este unul pe gustul meu :D:D

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte
  • câteva linguri cu frişcă batută
  • 2 linguri cu ness
  • 5 plicuri de cappuccino cu vanilie
  • zahăr după gust
  • câteva cuburi cu gheaţă
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cappuccino frappe:

Frişca bătută se amestecă foarte bine cu nessul şi cu 1 plic de cappucinno.

Laptele se încălzeşte puţin.

Cele 4 plicuri cu cappuccino se pun în 4 pahare diferite, se pune zahăr în fiecare pahar şi fiecare pahar cu cappuccino se freacă cu puţin zahăr şi lapte. Se freacă până cappuccino se face ca o spumă.

Apoi vom turna laptele, cuburi de gheaţă şi frişcă deasupra.

Se serveşte cu un pai.

Enjoy it!

 

RETETA IN IMAGINI

Cappuccino frappe-0
Cappuccino frappe-1
Cappuccino frappe-2

COMENTARII (23)

vanilla 1

03.01.2011, 15:21

ce imi mai trage cu ochiul paharelul tau....

ionix 1

03.01.2011, 15:50

te invit şi pe tine...

kamy 1

05.01.2011, 16:51

buuun da coniacul unde-i??? 5f

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20