Cappuccino freddo

de Corinuta in Cafea, 31 Iul 2010 | 5044 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 75 ml cafea tare sau expresso
  • 100 ml lapte
  • 1 lingurita zahar
  • 2-3 picaturi esenta de vanilie
  • 3 cuburi de gheata
  • frisca, cacao ptr ornat
  • optional 20 ml lichior de cafea
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cappuccino freddo:

Laptele se pune intr-un pahar si se da la congelator vreo 10 minute. Intre timp se amesteca cafeaua cu zaharul, lichiorul, esenta de vanilie si cu 2 cuburi de gheata si se mixeaza cu blenderul.

Laptele scos din congelator se mixeaza si el separat 2-3 minute. Se pune laptele intr-o cana se adauga un cub de gheata,iar apoi se toarna peste cafeaua. 

Se poate orna cu frisca, peste care se presara cacao. Eu am pus si un bat de scortisoara. 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cappuccino freddo 44206
retete culinare - Cappuccino freddo 44207
retete culinare - Cappuccino freddo 44208
retete culinare - Cappuccino freddo 44209

COMENTARII (12)

mena29 1

31.07.2010, 21:09

Ina 1

31.07.2010, 22:56

eu aduc canile, ca furcile nu-s de folos

nadina73 1

01.08.2010, 01:08

corina si cine nu brea cafeao sa incerc pt sotu daca eu nu beau cafeasuper deci 5 paie mari

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55