Capsuni cu frisca la halba

de ela in Dulciuri, 27 Mar 2010 | 1332 vizualizari

 

sotul meu s-a indragostit intai de acest desert si abia apoi de mine :)))

 

INGREDIENTE

  • 300gr capsuni,
  • 200gr frisca lichida,
  • 1 lingura zahar pudra cu gust de vanilie,
  • 4 linguri zahar,
  • 10 linguri de inghetata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capsuni cu frisca la halba:

Se spala capsunile si se mixeaza bine si se amesteca cu zaharul si zaharul pudra si se lasa cateva minute.Intre timp se bate frisca,peste care se rastoarna capsunile si se amesteca bine.Spuma de capsuni se pune in straturi alternativ cu inghetata.Se orneaza cu frisca din tub sau se pastreaza cateva linguri din frisca pregatita

 

RETETA IN IMAGINI

Capsuni cu frisca la halba-0
Capsuni cu frisca la halba-1
Capsuni cu frisca la halba-2
Capsuni cu frisca la halba-3

COMENTARII (11)

mariac 1

28.03.2010, 20:14

Teo 1

28.03.2010, 21:04

imi place ca ai schimbat destinatia halbei! minunata idee!

ela 1

28.03.2010, 23:18

Teo

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!