Capsunica

de Constelatialeu in Dulciuri, 29 Ian 2013 | 769 vizualizari

 

In asteptarea verii,am gasit desertul asta.E mancat demult,dar am zis sa-l postez....

 

INGREDIENTE

  • 500 g capsuni
  • 3 albusuri
  • 200 g zahar
  • 200 ml frisca
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic de top gel rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capsunica:

Capsunile se spala si se lasa la scurs. Se bat albusurile spuma, cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si se bate ca la bezea. Alegem capsunile cele mai frumoase si le pastram pentru decor, restul le taiem in bucati mai mici si le amestecam cu albusurile si jumatate din frisca. Le asezam pe farfurie se le dam forma dorita. Ornam cu frisca ,deasupra punem capsunile intregi si pregatim top gelul dupa instructiunile de pe pachet. Turnam peste capsuni,inca caldut.

 

COMENTARII (12)

Zamfira 1

29.01.2013, 18:53

Rocsi 1

29.01.2013, 20:10

Yamiiii

Lau 1

29.01.2013, 20:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S