Caramel Chew Bars

de Anamaria7 in Prajituri, 26 Dec 2010 | 6528 vizualizari

 

Ceva gen Twix, Snickers & co. :D

 

INGREDIENTE

  • 1 cup unt moale (200 g)
  • 1/4 cup zahar (50 g)
  • 1/2 lgt esenta de vanilie
  • 1 1/3 cup faina (180 g)
  • 1 cup biscuiti digestivi pisati
  • 400 gr caramele de vanilie
  • 1/3 cup lapte evaporat -> eu l-am inlocuit cu smantana pentru frisca (80 ml)
  • 1 1/2 cup ciocolata cu lapte (300 g)
  • 2 lg margarina Rama
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caramel Chew Bars:

Cuptorul se incalzeste la 180C. Tapetam o tava de 30cm x 20cm.

Mixam bine untul pana devine cremos, apoi adaugam zaharul si esenta de vanilie. Cand s-a omogenizat turnam faina amestecata cu biscuitii, apoi punem compozitia in tava. Tava se tine in cuptor cca 15min, pana se rumeneste.

Pe baie de aburi, caramelele si laptele/smantana pentru frisca se topesc. Turnam caramelul fierbinte peste crusta si dam tava din nou la cuptor pana cand incep sa apara balonase :P, cca 8 minute

Tot pe baie de aburi se topeste ciocolata in margarina, apoi se lasa la racit putin. Cand caramelul s-a racit turnam ciocolata si ducem tava la loc racoros sa se intareasca glazura de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Caramel Chew Bars" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ganache de ciocolata alba si dulceata de capsuni