Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
o reteta simpla si pentru toata familia
Se topeste untul intr-o oala, se adauga zaharul si se lasa la foc mic, amestecand continuu, pana se caramelizeaza (5-10 min.).
Cand s-a topit, se ia de pe foc si se dauga frisca si zaharul vanilat. Se lasa sa clocoteasca la foc mic timp de 40 de min. Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu folie de silicon/hartie de copt. Dupa ce s-a racit, se taie bucati mici.
Pofta buna!
1
inainte de fiecare taietura cutitul se pune sub jet de apa rece
2
compozitia se poate folosi si ca sos pentru clatite
3
daca vreti sa testati cand sunt gata caramelele introduceti o picatura in apa rece, daca ramane tare atunci caramelele pot fi luate de pe foc daca nu, le mai puteti fierbe putin
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult