Caras a la grec

de luminita20_2006 in Crap / Caras, 12 Aug 2011 | 5765 vizualizari

 

Caras a la grec, o portie de savoare in farfurie

 

INGREDIENTE

  •  caras
  • -1 lamaie
  • - 100 ml apa minerala
  • -patrunjel tocat marunt
  • -100 ml ulei
  • -sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras a la grec:

Carasul se curata se spala si se condimenteaza. Se lasa sa stea la frigider 30 minute. Se unge o tava cu ulei se pune pestele si se da la cuptor 30 minute.

Separat se face sosul amestecand uleiul, apa minerala, zeama de la lamaie si patrunjel.

Cand este gata pestele se toarna sosul peste caras.

 

COMENTARII (10)

Bunica 1

31.08.2011, 21:35

Ce peste bun! Daca avea si putin mujdei era perfect

luminita20_2006 1

18.09.2011, 11:41

Bunica eu nu pap mujdei ca nu ma tine stomacul dar pentru cei care pot manca asa ceva cred ca este perfect

mihaelar63 1

14.05.2012, 12:39

Place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L