Caras cu ciuperci si sos de vin

de vero_closca in Crap / Caras, 21 Feb 2011 | 2759 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg caras
  • 500g ciuperci
  • 1 ceapa mica
  • 3-4 catei de usturoi
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 pahar mare vin alb sec sau demisec
  • ulei de floarea soarelui (pentru prajit pestele)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras cu ciuperci si sos de vin:

se curata pestele,se spala si se usuca cu un servet curat.

se cresteaza din loc in loc si se condimenteaza cu sare si piper apoi se prajeste in putin ulei pe ambele parti.

separat se caleste usor ceapa tocata marunt in ulei de masline,apoi se adauga ciupercile curatate si taiate felii si se lasa pana scade zeama pe care o lasa ciupercile.

se stinge cu vin alb,se condimenzeaza cu cimbru,sare si piper ,se pun si cateii de usturoi taiati pe lung si se adauga pestele deasupra .

se lasa sa se patrunda pestele si sa scada putin sosul.

se serveste cald dar la fel de bun este si rece.

pofta mare!

 

RETETA IN IMAGINI

Caras cu ciuperci si sos de vin-0
Caras cu ciuperci si sos de vin-1
Caras cu ciuperci si sos de vin-2
Caras cu ciuperci si sos de vin-3
Caras cu ciuperci si sos de vin-4
Caras cu ciuperci si sos de vin-5

COMENTARII (18)

mamaieelena

mamaieelena 1

21.02.2011, 17:02

bun

Cris2711

Cris2711 1

21.02.2011, 17:12

MIUTA

MIUTA 1

21.02.2011, 23:06

Peste mananc si doua portii

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!