Caras cu ciuperci si sos de vin

de vero_closca in Crap / Caras, 21 Feb 2011 | 5787 vizualizari

COMENTARII (19)

Ligia Bxl 1

21.02.2011, 09:08

vai cei aici,ce bunatate

vero_closca 1

21.02.2011, 09:19

multumesc mult! pt ca esti prima poti sa iei o portie mai mare...

divainbucatarie 1

21.02.2011, 09:34

Lau 1

21.02.2011, 09:43

elena1988 1

21.02.2011, 09:44

Bucataras Medi 1

21.02.2011, 09:50

ce dor mi-a fost de o bunaciune ca asta preparata de tine....................

vero_closca 1

21.02.2011, 10:21

multumesc,fetelor!

vero_closca 1

21.02.2011, 10:22

medi,esti o scumpa...ca intotdeauna!

RuxyRux 1

21.02.2011, 10:47

O daaaa...dar stiu ca atunci cand prepari ceva o faci cu mare stil...profi

vero_closca 1

21.02.2011, 12:42

multumesc, Ruxy!

LUK 1

21.02.2011, 13:02

oo ce bunatate

vero_closca 1

21.02.2011, 13:05

chiar este o reteta delicioasa...eu sunt inebunita dupa peste!

cismaru_nicoleta 1

21.02.2011, 13:59

bunn

La Ancuta 1

21.02.2011, 14:52

ce-mi plac retetele tale cu peste

MotanLaOale 1

21.02.2011, 16:26

bun bun

mamaieelena 1

21.02.2011, 17:02

bun

Cris2711 1

21.02.2011, 17:12

MIUTA 1

21.02.2011, 23:06

Peste mananc si doua portii

Rahela Velicu 1

21.06.2021, 23:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor cu orez si ciuperci