Carbonara rapida

de Roxana in Paste, 17 Iun 2010 | 12140 vizualizari

 

O reteta rapida si plina de calorii, stiu :( dar bunaaaaa... :)

 

INGREDIENTE

  • 150gr bacon afumat
  • 150 gr cascaval
  • 2 linguri smantana
  • un ou
  • o ceapa medie/mica
  • parmesan
  • o lingura ulei masline
  • paste
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carbonara rapida:

Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe cutie.

Taiem ceapa marunt, in cazul meu baconul ca am avut fasii, si cascavalul ca era felii :) fac rime :)

Amestecam bine smantana cu oul.

Intr-o cratita incinsa punem uleiul, calim ceapa juma de minut, adaugam baconul si calim putin. Punem smantana batuta cu oul si incorporam. Adaugam si cascavalul si daca e nevoie putin lapte(50ml). Amestecam pana cascavalul e topit si GATA :)

Punem paste intr-o farfurie, sosul peste si presaram parmesan deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carbonara rapida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

vik 1

03.07.2010, 09:00

ca sa nu se "branzeasca " smantana( frisca lichida) eu folosesc doar galbenus de ou si il adaug dupa ce retrag tigaia de pe foc, amestecand repede.

Roxana 1

04.07.2010, 12:13

da vik, buna idee. e adevarat ca se branzeste putin. dar trece oricum

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 11:19

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos alb