Carnaciori cu jamon imbracati si gratinatii

de nadina73 in Porc, 8 Dec 2010 | 2668 vizualizari

 

O nebunie nu alta,atat calzi cat si reci. Este o inventie de-a mea ,asa gandita foarte rapid ,dar bunaaaaaaaaaaaaaaa de tot

 

INGREDIENTE

  • 7-8 felii carne de porc pt snitele
  • 600 g (15 bucati) crenvusti cu jamon (de care va plac)sau carnaciori mai subtiri
  • ulei
  • 200 cascaval emmentaler ras
  • sare
  • piper
  • 4 oua
  • 2 linguri unt
  • patrunjel verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori cu jamon imbracati si gratinatii:

Se bat bine snitelele de porc cu ciocanul,se condimeteaza cu sare  si piper.

Crenvusti(carnaciori )se prajiesc in ulei ,dupa care  se lasa la racit

Se pune o bucata de carne, peste ea se presa cascaval (sau felii, cum doriti) un crenvusti prajit si se ruleaza cat de cat stans.

Se aseaza intr-un vas de yena rulourile ,intre ele am mai pus si cremvusti prajiti,se bat bine ouale cu un praf de sare se pune diferenta  de cascaval ramas in ou si patrunjel verde tocat. Se toarna compozitia peste rulouri si bucatele de unt

Se da tava la cuptor 30 minute

PS:la final se presara patrunjel verde tocat(initial am vrut sa-l pun in ou batut ,dar am uitat)da un gust minunat

Pofta buna

 

RETETA IN IMAGINI

Carnaciori cu jamon imbracati si gratinatii-0
Carnaciori cu jamon imbracati si gratinatii-1
Carnaciori cu jamon imbracati si gratinatii-2
Carnaciori cu jamon imbracati si gratinatii-3
Carnaciori cu jamon imbracati si gratinatii-4
Carnaciori cu jamon imbracati si gratinatii-5
Carnaciori cu jamon imbracati si gratinatii-6
Carnaciori cu jamon imbracati si gratinatii-7
Carnaciori cu jamon imbracati si gratinatii-8
Carnaciori cu jamon imbracati si gratinatii-9

COMENTARII (15)

mena29

mena29 1

14.12.2010, 07:53

Cum am ratat asa o bunatate ,mai faci ca si eu vreau

Rux

Rux 1

14.12.2010, 08:34

Arata de n-am cuvinte...si cred ca e minunata reteta!!!!

Aurica

Aurica 1

25.01.2011, 22:16

pare foarte foarte gustos....tre sa incerc neaparat

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!