Carnaciori de bere in aluat de pizza

de mikidaniro in Aperitive / Garnituri, 28 Mai 2016 | 4319 vizualizari

 

Un fel de covridog, dar de 10 ori mai bun :)

 

INGREDIENTE

  • 250g faina
  • 125g apa
  • o lingurita de sare
  • o lingurita de zahar
  • o lingurita drojdie uscata
  • o lingura de ulei
  • 4 lingurite de bicarbonat
  • 15 buc carnaciori de bere
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori de bere in aluat de pizza:

Intr-un vas mai mare punem faina, pe care o amestecam cu sarea, apoi adaugam drojdia, zaharul si amestecam. Facem o mica groapa in mijlocul fainii si turnam apa. Amestecam cu o lingura pana obtinem o compozitie pe care o putem framanta. Rasturnam compozitia pe masa de lucru, turnam un pic de ulei in palme si framantam pana se incorporeaza uleiul. Repetam procedura pana obtinem un aluat care nu se lipeste de maini sau de masa de lucru. Se framanta maxim 5 minute. Lasati aluatul sa se odihneasca cca 30 de minute sau pana isi dubleaza volumul.

Dupa ce aluatul a crescut, il taiem in 15 fasii egale, pe care le intindem cu sucitorul.Peste foile obtinute punem cate o bucata de carnat si rulam.

Intr-un vas punem la fiert 5 cesti cu apa. Cand aceasta clocoteste, adaugam bicarbonatul si punem, pe rand, rulourile cca 20-30 de sec. Le scoatem pe o tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu galbenus de ou si le bagam in cuptorul incins la 180 de grade pt cca 30 min sau pana se rumenesc frumos deasupra.

TIPS-URI

1

Puteti presara deasupra sare mare, mac sau susan

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori de bere in aluat de pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

28.05.2016, 19:47

Zamfira 1

28.05.2016, 20:05

Rocsi 1

30.05.2016, 20:22

Ce bine arata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu branza si cartofi