Carnaciori de nuca

de Carmen_g in Aperitive / Garnituri, 3 Mar 2015 | 5251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 8 linguri cu gris
  • 3 linguri ulei
  • 150 g nuca macinata
  • 100 g cascaval ras
  • 100 g fulgi de ovaz ( sau pesmet)
  • 1 lingura boia
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori de nuca:

Ouale se separa, iar albusurile se bat spuma cu mixerul. Se incorporeaza grisul si se lasa la odihnit 30 de minute.

Galbenusurile se amesteca cu uleiul si impreuna cu restul ingredientelor se adauga albusurilor.

Rezulta o compozitie de consistenta potrivita. Se modeleaza carnaciori care se prajesc in tigaia de teflon, pe ambele parti pana se formeaza o cojita rumenita. Un vas de yena ( se poate folosi si tava de la cuptor) se unge cu ulei, se aseaza carnaciorii si se adauga apa cat sa-i acopere. Se condimenteaza cu cimbru si usturoi maruntit.

Sunt gata cand apa a scazut si carnaciorii au crescut in volum.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori de nuca" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Evantai cu legume si branzeturi