Carnaciori inveliti in foietaj

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2010 | 7384 vizualizari

 

de data asta am apelat la foietaj :d fiind mai rapid de facut aperitivele :D

 

INGREDIENTE

  • carnaciori (picanti am avut eu)
  • foietaj
  • mac
  • galbenus de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori inveliti in foietaj:

Lasam foietajul la dezgetat.

taiem fasii subtiri cu care invelim carnaciorii, sau fiecare dupa imaginatie.

Ungem aluatul cu galbenus de ou si presaram mac deasupra.

Punem carnaciori inveliti in foetaj intr-o ava unsa cu ulei si dam la cuptor cam 15 min.

Se pot servii atat calzi, cat si reci.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori inveliti in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv strudel cu carne