CARNACIORI RO-LA-LA

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2014 | 2596 vizualizari

 

O reteta rapida, pentru atunci cand vrei ceva deosebit si esti in criza de timp!

P.S. Clatitele poti sa le faci din timp si sa le pastrezi la congelator.

 

INGREDIENTE

  • Pentru clatite (12 buc/3 portii) 
  • 1 ou -250 g faina
  • 1 lingura de zahar
  • un praf de sare
  • 250 ml apa minerala
  • Pentru umplutura:
  • cateva fire de carnaciori
  • 100 ml smantana
  • 100 g cascaval ras
  • 50 ml ketchup 
  • ulei pentru copt clatitele
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CARNACIORI RO-LA-LA:

Oul se bate bine cu telul, impreuna cu sarea si zaharul; se adauga treptat apa minerala, amestecand incontinuu; se toarna faina in ploaie si se amesteca pentru a nu se forma cocoloase; se unge tigaia cu putin ulei si se coc clatitele.

Dupa ce ai copt clatitele, le ungi pe fiecare cu cate o lingurita de smantana, presari cascaval ras, asezi cate un fir de carnat si rulezi; asezi clatitele intr-un vas termorezistent, presari cascaval ras si dai la cuptor pentru cca 15 minute.


Le servesti imediat, cu smantana si ketchup.

TIPS-URI

1

aperitiv rapid

2

clatite

Daca ti-a placut reteta noastra "CARNACIORI RO-LA-LA" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu spanac si branza feta