CARNAT DE CASA CU CARNE DE CURCAN

de amalia01 in Mezel de casa, 19 Ian 2013 | 10820 vizualizari

 

O varianta de carnat mai dietetica.

 

INGREDIENTE

  • 1kg piept de curcan
  • 500 g carne de porc(pulpa)
  • 100 g slanina
  • o capatana de usturoi
  • sare dupa gust
  • condimente ptr carnati
  • intestine de porc(cca 3 metri)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CARNAT DE CASA CU CARNE DE CURCAN:

- se trece carnea si slanina prin masina de tocat;

-se adauga sarea,condimentele si usturoiul pisat si se framanta bine ,pana cand totul se transforma intr-o pasta omogena;

-se ataseaza tubul special pentru carnati la masina de tocat si se umplu incet intestinele,nu prea indesat;

-se inteapa apoi carnatul cu un ac sterilizat in foc, din loc in loc ;

-se pun la uscat 24 de ore;

-optional:apoi se afuma (in afumatoare,la tara...) 24 de ore.

 

TIPS-URI

1

carnat

2

curcan

3

mezeluri de casa

COMENTARII (6)

dantes 1

20.01.2013, 08:57

buni

diaconta 1

20.01.2013, 11:50

interesant

Rocsi 1

20.01.2013, 12:15

Cat de faini

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55