Carnati

de ianculubita in Mezel de casa, 29 Noi 2011 | 6878 vizualizari

COMENTARII (15)

Rocsi 1

29.11.2011, 21:19

deja ai pregatit produsele pentru Craciun????ce bine arata carnatii

Panacris 1

29.11.2011, 22:43

Deja carnati!!! Pai pana la Craciun ce facem!

gaby_duceag 1

29.11.2011, 22:47

panacris, mancam

mihaelar63 1

29.11.2011, 22:54

Aoleu draga mea , pacat ca nu suntem vecine ca m-as face prietena cu tine atat de mult imi plac carnatii
Bineanteles ca tin cont ca gatesti si peste senzational

- Andreea - 1

29.11.2011, 23:02

pina la craciun mincam pe acestia,apoi facem altii.....ca la ce bine arata....ma abonez deja si eu....

MotanLaOale 1

29.11.2011, 23:12

arome de Craciun

La Ancuta 1

29.11.2011, 23:22

nimic nu se compara cu carnatii facute in casa

Dana_Retetegg 1

29.11.2011, 23:43

super

ianculubita 1

30.11.2011, 07:53

in fiecare an procedez asa;toba si carnatii sunt facuti din timp pentru ca mai tarziu nu mai gasesc ingredientele necesare si apoi la Craciun avem de pregatit alte bunatati

danakarin 1

30.11.2011, 07:53

mama, ce cirnati buni !!!

Lau 1

30.11.2011, 10:16

ce bunatati

diana_k 1

30.11.2011, 11:07

vai de mine ce-i aici!!!

gaby_gabytza 1

30.11.2011, 14:52

mirela0911 1

30.11.2011, 20:35

prea bine sta carnatul acolo

calvet 1

28.03.2013, 16:17

Intestine subtiri de oaie calibrul 18-20 sau 20-22mm pentru carnati proaspeti, intestine de porc calibrul 28-30 sau 30+ pentru carnati de casa, intestine de vita calibrul 32-36 pentru lebar, chisca, caltabos, ambalate in pungi sau caserole la diferite dimensiuni sau in legaturi de 91,5 metri,bumbare,mate crete, vezici uscate porc si altele. Pentru o oferta completa va rugam a ne face o cerere de oferta pe acest mail sau la nr. de telefon : 0744540014 .,0761720669 . Persoana de contact : Iulian [email protected]

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Trandafiri moldovenesti