Carnati cu fasole rosie la cuptor

de Toamna07 in Mancaruri cu carne, 9 Dec 2012 | 986 vizualizari

 

Savuroasa,aromata ,insotita de legende care ne trimit intr-o mitologie culinara pe care,trebuie sa credem, ca nu o au alte neamuri, este fasolea atat de plina de substante nutritive si fibre.

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • 3 carnati afumati
  • 800 g fasole rosie fiarta al dente
  • 1 morcov mare taiat cuburi
  • 1 ceapa tocata
  • 2 ardei kapia taiati cubulete
  • 500 ml supa de legume sau apa de unde a fiert fasolea
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • cimbru
  • boia de ardei iute
  • 2 frunze de dafin
  • sare si piper
  • cateva frunze de telina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati cu fasole rosie la cuptor:

Mod de preparare:

Prima data,taiem carnatii rondele si apoi Ii  frigem pentru cateva minute in tigaie antiaderenta.Dupa ce s-au fript se lasa deoparte.
Adaugam, intr-o  tigaie mare sau cratita, cateva linguri de ulei in care vom cali ceapa, morcovul si ardeii pana se inmoaie.Punem bulionul,boia de ardei,cimbru,sare si piper.Adaugam si carnatii,frunzele de dafin,fasolea fiarta al dente si 500 ml supa de legume si ducem la fierbere.
Se ia de pe foc,se pun frunzele de telina maruntite  si se baga la cuptor incins pentru 20 de minute.

Este...altceva !:)

Super gustoasa !

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Carnati cu fasole rosie la cuptor 192845
retete culinare - Carnati cu fasole rosie la cuptor 192846
retete culinare - Carnati cu fasole rosie la cuptor 192847

COMENTARII (16)

Dya Daniela Andrei 1

11.12.2012, 16:56

Miha 1

11.12.2012, 17:13

Ori cu carnati...ori deloc...Am zis!

Toamna07 1

30.12.2012, 15:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29