Carnati de casa cu iahnie de fasole

de Steffy in Porc, 22 Mar 2013 | 918 vizualizari

 

Am facut iahnie de fasole, o alta reteta de post, dar sotul meu a vrut si carnita pe farfurie. Rapid am pus niste carnat de casa afumat la fiert in vin si farfuria s-a transformat pe placul lui.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 bucati de carnat de casa afumat
  • o cana de vin alb
  • 300 g fasole
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare dupa gust
  • castravete si gogosar pentru ornat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa cu iahnie de fasole:

Punem fasolea in apa cu o seara inainte de pregatire.

Punem fasolea la fiert. Nu adaugam sare in ea pentru ca se va fierbe mai greu.

Avem grija sa schimbam apa de 3 ori cand incepe sa clocoteasca, pentru a evita problemele la stomac.

Eu am avut o fasole foarte buna, in 45 de minute s-a fiert foarte bine, s-au rupt boabele in doua. Se scurge si se paseaza foarte bine. Se adauga uleiul de masline putin cate putin, apoi usturoiul maruntit si sare dupa gust.

Carnatii de casa se pun la fiert in vin. Se lasa pe foc pana se evapora tot vinul. Se innmoaie si au un gust deosebit.

Ornam farfuria cu un castravete murat si cateva fisii de gogosar.

Sa aveti pofta!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Carnati de casa cu iahnie de fasole 213145
retete culinare - Carnati de casa cu iahnie de fasole 213146
retete culinare - Carnati de casa cu iahnie de fasole 213147

COMENTARII (7)

Rocsi 1

23.03.2013, 10:21

Eu iau doar putina iahnie

Anett 1

23.03.2013, 12:01

bun bun!

Lau 1

23.03.2013, 12:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21