Carnati de porc

de nico15 in Mezel de casa, 3 Ian 2011 | 7727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fleica de porc 2 kg
  • 5 capatani de usturoi
  • 15 g piper                           
  • 15 g cimbru                        
  • 15 g boia                            
  • 15 g condiment pt carnati
  • Slanina 1 kg
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de porc:

Se toaca carnea de porc, se toaca slanina, se adauga condimentele, se piseaza ustoroiul si se amesteca.

Se pune inainte la fiert, o alta bucata de carne, se lasa la fiert iar supa rezultata se adauga putin cate putin in carnea de carnati pana se va obtine o pasta omogena.

Matele de carnati au fost curatate si spalate in prealabil, dupa care se va trece la umplerea carnatilor.

Acestia se vor pune la uscat o zi, dupa care se vor da la racoare in camara.

Pofta Buna

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Carnati de porc 74683
retete culinare - Carnati de porc 74684
retete culinare - Carnati de porc 74686
retete culinare - Carnati de porc 74687
retete culinare - Carnati de porc 74688

COMENTARII (14)

epurasha2bb 1

18.01.2011, 09:54

ce bine arata!

adry88 1

04.06.2011, 10:11

babi5 1

16.12.2014, 06:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S