Carnati In Foietaj

de Anamaria Cook in Porc, 3 Mar 2012 | 3579 vizualizari

 

La noi in casa se prepara aceasta reteta destul de des pentru ca ii plac foarte mult viitorului meu sot. Asa ca aseara sa hotarat sa imi demonstreze ca si el stie sa bucatareasca.

 

INGREDIENTE

  • Cantitatile pentru aceasta reteta depind de cat de multi vreti sa faceti.
  • Eu am folosit:
  • O foaie aluat pentru foietaj
  • 300g carne de carnati
  • un ou sau 2-3 linguri de laptepentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati In Foietaj:

Se pune carnea de carnati intr-un castron si se amesteca pana se leaga.

Presarati faina pe o suprafata neteda si intindeti foaia de aluat.

Se presara putina faina si peste aluat, apoi se ia o parte din carne, se aseaza la un capat al aluatului si se ruleaza pana capata forma unui carnat.

Se impatureste carnea in aluat, apoi se apasa putin cu degetul. Este bine sa ungeti aluatul cu putin lapte pentru a se lipi. Se separa ruloul de restul de aluat.

Procedati asa cu toata carnea si tot aluatul. Cand ati terminat se taie rulourile in bucati de 1,5 2,00 cm si se ung cu lapte sau un ou batut bine

Tapetati o tava de cuptor cu putin unt sau cu hartie de copt si asezati rulourile in tava.

Se pun la cuptor la foc potrivit 220°C/425°F/gaz 7 pentru 20-25 de minute.

Cand sunt gata se scot din cuptor si sunt gata de servit.

POFTA BUNA!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Carnati In Foietaj-0
Carnati In Foietaj-1
Carnati In Foietaj-2
Carnati In Foietaj-3
Carnati In Foietaj-4
Carnati In Foietaj-5
Carnati In Foietaj-6
Carnati In Foietaj-7
Carnati In Foietaj-8
Carnati In Foietaj-9

COMENTARII (8)

Lau

Lau 1

04.03.2012, 21:51

bune

MotanLaOale

MotanLaOale 1

05.03.2012, 14:40

Anamaria Cook

Anamaria Cook 1

05.03.2012, 22:17

multumesc tuturor

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!