Carnati proaspeti cu cartofi si ciuperci la cuptor

de Alina26 in Mancaruri cu carne, 9 Mar 2013 | 3685 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carnati proaspeti
  • 1 kg rosii
  • 1 kg cartofi
  • 1 kg ciuperci champignons
  • 3 catei de usturoi
  • o crenguta de rozmarin
  • sare,piper
  • o lingurita busuioc uscat
  • o lingurita origano uscat
  • ulei de masline
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 pahar de apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati proaspeti cu cartofi si ciuperci la cuptor:

Curatam cartofii si ii taiem in patru, curatam rosiile de coaja si le taiem cubulete, ciupercile le curatam, le spalam si le taiem in doua sau daca sunt mai mici le putem lasa si intregi.

Intr-o tava punem putin ulei de masline, asezam carnati si intre ei usturoiul intreg si cartofi. Punem si ciupercile si rosiile deasupra. Saram, piperam, punem si origano si busuioc. Mai punem pe deasupra putin ulei de masline, adaugam si vinul impreuna cu apa.

Dam la cuptor la 180° incalzit inainte, acoperit cu aluminiu. Cand s-au facut cartofii si carnatii dam la o parte folia si mai lasam 10 minute sa se rumeneasca la o temperatura mai mare.

Pofta buna!!!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Carnati proaspeti cu cartofi si ciuperci la cuptor-0
Carnati proaspeti cu cartofi si ciuperci la cuptor-1
Carnati proaspeti cu cartofi si ciuperci la cuptor-2
Carnati proaspeti cu cartofi si ciuperci la cuptor-3
Carnati proaspeti cu cartofi si ciuperci la cuptor-4
Carnati proaspeti cu cartofi si ciuperci la cuptor-5

COMENTARII (6)

Lau

Lau 1

09.03.2013, 20:14

diaconta

diaconta 1

09.03.2013, 23:21

imi plac

MotanLaOale

MotanLaOale 1

10.03.2013, 01:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!