Carne alla pizzaiola

de lilik in Vita, 14 Oct 2010 | 6762 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de carne potrivite de grosime si nu prea grase
  • 3 rosii moi(sau 200 ml suc de rosii)
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita de capere
  • cateva masline
  • oregano,sare,ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne alla pizzaiola:

decojim rosiile si le taiem cubulete.intr-o tigaie punem putin ulei de masline si punem carnea.o lasam 2 min pe parte,apoi adaugam usturoiul taiat in 2,caperele,maslinele si rosiile.lasam sa fiarba la foc mic 10-15 min apoi controlam sa fie carnea gata,potrivim de sare,adaugam oregano si dam deoparte.

pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne alla pizzaiola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

nadina73 1

16.10.2010, 02:16

trebuie sa fie buna5f

lilik 1

16.10.2010, 15:38

corina sigur in italia ai auzit k din kte stiu eu e o mankre traditionala

lilik 1

16.10.2010, 15:39

nadia e chiar f gustoasa si se face relativ repede

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita cu cartofi in sos rosu, la cuptor