Carne asortata la cuptor

de naomy in Mancaruri cu carne, 15 Oct 2011 | 2107 vizualizari

 

Deci aceasta idee mi-a venit ,datorita faptul ca m-am trezit cu pungulite de carne in congelator doar de cate-o portie sau doua,si cum suntem trei ...am zis ,ce ar fi daca fac o fripturica la cuptor din toate :D zis si facut ,si a iesit o minunatie de combinatie care trebuie repetata neaparat ,prea buna o fost.

 

INGREDIENTE

  • 1 filete de  200 gr de piept de curcan
  • 1 pulpa de pui superioara fara piele
  • 1pulpa de pui inferioara fara piele
  • 5 pulpite (aripi de pui) la fel fara piele
  • 3 buc escalop de vita
  • condimet pt carne (am pus amestec de condimente)
  • o  jumatate de lingurita busuioc uscat
  • o jumatate lingurita cimbru uscat
  • 3 catei de usturoi
  • sare mare de bucatarie dupa preferinta
  • 30 gr ulei de  masline
  • un paharel de apa.

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne asortata la cuptor:

Pentru acesta minunata fripturica am decis sa utilizez din nou craticioara mea extraordinara din ceramica ,deci am pus uleiul de masline ,mi-am pregatit folia de aluminiu si intre timp am condimentat carnea cu ingredientele de mai sus,am asezat-o uniform in craticioara si am adaugat paharelul de apa apoi am invelit-o in folia de aluminiu si am dat la cuptorul incins la 180 grade cam circa 50-60 minute(depinde de cuptor ).Bineinteles ca la jumatate de ora am intors carnea ,apoi in ultimele 10 minute am luat folia de aluminiu ca se rumenasca putin .

 

RETETA IN IMAGINI

Carne asortata la cuptor-0
Carne asortata la cuptor-1
Carne asortata la cuptor-2

COMENTARII (14)

naomy 1

16.10.2011, 14:10

va multumesc fetelor ,chiar a fost o fripturica pe cinste

Bucataras Medi 1

16.10.2011, 22:13

da,imi plac combinatiile acestea de carne..............

naomy 1

17.10.2011, 11:28

multumesc medito

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04