Carne cu ciuperci la cuptor si legume la tigaie

de Valclaudia in Porc, 20 Mar 2016 | 5111 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii ceafa de porc
  • 4 felii piept de porc marinat
  • 250 gr. ciuperci champinion
  • 2 ardei kapia
  • sare si piper dupa gust
  • 1 broccoli
  • 2 morcovi fierti in supa
  • 2 buc.patrunjel fierte in supa
  • 1 ardei kapia rosu
  • 2-3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne cu ciuperci la cuptor si legume la tigaie:

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Curatam si spalam ciupercile, apoi le feliem.

Curatam si spalam ardeii kapia, apoi ii taiem bucati.

Asezam bucatile de carne in tava cuptorului, adaugam ciupercile si ardeii, presaram sare si piper dupa gust, acoperim tava cu staniol, o dam la cuptor pentru 60 minute.

Dupa acest timp indepartam staniolul si mai lasam inca 15 minute carnea in cuptor sa se rumeneasca frumos.

Desprindem buchetelele de broccoli, le asezam in tigaie.

In jurul lor asezam rondele de morcov si patrunjel fierte in supa, bucati de ardei kapia.

Adaugam putin ulei de masline, sare si piper dupa gust, acoperim tigaia si lasam sa se gateasca legumele la foc potrivit cca 20 minute.

Servim carnea gatita la cuptor alaturi de legumele innabusite la tigaie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne cu ciuperci la cuptor si legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

20.03.2016, 19:52

Iau si eu din fripturica aia de pe farfurie

Gherca Daniela 1

20.03.2016, 20:48

Buna papica!

Tabita _ 1

21.03.2016, 00:19

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ostropel cu carne de porc