Carne de gaina prajita cu ou

de Adinacarla in Mancaruri cu carne, 30 Iul 2010 | 3361 vizualizari

 

daca tot am facut supa din gaina de la tara am decis sa prajesc carnea fiarta in supa cu ou

 

INGREDIENTE

  • piept si pulpe
  • oua
  • sare
  • piper
  • usturoi granulat
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de gaina prajita cu ou:

Dupa ce carnea fiarta in supa s-a racit am dezosat-o si apoi am condimentat-o cu sare si piper.

Am batut ouale ca pentru omleta iar impreuna cu faina si celelalte condiente le-am facut un aluat de consistenta aluatului de caltite.

Am dat bucatile de carne prin aluatul obtinut si le-am prajit in ulei incins.

Am servit alaturi de pireu de cartofi.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Carne de gaina  prajita cu ou 44098
retete culinare - Carne de gaina  prajita cu ou 44099
retete culinare - Carne de gaina  prajita cu ou 44100

COMENTARII (8)

Corinuta 1

30.07.2010, 23:09

Adinacarla 1

05.08.2010, 01:38

corina

elena1988 1

22.03.2011, 18:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D