Carne de miel cu vin rosu

de pity19 in Oaie, 20 Apr 2014 | 1203 vizualizari

 

Aaaa ... uitasem de usturoi :)) am pus destul de mult intre randuri de carne!! :))

 

INGREDIENTE

  • pulpa de miel
  • 1-2 pahare vin rosu de casa
  • apa
  • unt
  • condimente : sare,piper,vegeta,patrunjel tocat .
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de miel cu vin rosu:

Clatim carnea de miel in jet de apa rece. 

Condimentam bine .

Asezam intr-o tava de cuptor , adaugam untul , vinul si apa .

Lasam la cuptor cca 90 de minute la foc mediu . 

 

TIPS-URI

1

Depinde cat de bine functioneaza si cuptorul!

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

21.04.2014, 18:59

Panacris 1

22.04.2014, 08:01

pity19 1

25.04.2014, 14:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L