Carne de oaie cu humus

de aziz in Oaie, 18 Noi 2010 | 3181 vizualizari

 

o mincare ce poate fi facuta cu carne de vita nu doar oaie

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg carne de oaie sau vita
  • 500gr naut boabe
  • o capatina si jumatate usturoi
  • o lingura paprika dulce (marocana)
  • o lingura camun
  • o lingurita sare
  • o lingura paprika iute
  • o lingura curcum
  • o lingura supa instant
  • 1/4 pahar ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de oaie cu humus:

se pun toate ingredientele si carnea in oala minune; se umple oala cu apa si se lasa la fiert 1h30 min;poate  fi servita simpla sau cu orez ori cus cus;la sf poate fi data la cuptor 30 min numai cit sa se rumeneasca carnea.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Carne de oaie cu humus 63605
retete culinare - Carne de oaie cu humus 63606
retete culinare - Carne de oaie cu humus 63607
retete culinare - Carne de oaie cu humus 63608
retete culinare - Carne de oaie cu humus 63609

COMENTARII (7)

vanilla 1

19.11.2010, 12:55

buggy 1

10.11.2013, 13:12

pt cine nu stie curcum este sofran praf si camun este chimen macinat. Camunul il gasiti numai in mag. arabesti. Ce este la noi pe piata se numeste chimion. Ca sa stiti este diferenta intre chimen si chimion.

buggy 1

10.11.2013, 13:19

silvia, in tarile arabe cat si in Israel, chiar daca sunt boabe sau pasta se spune humus. Aziz fiind arab, s-a pronuntat corect

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59