Carne de oaie cu humus

de aziz in Oaie, 18 Noi 2010 | 6159 vizualizari

 

o mincare ce poate fi facuta cu carne de vita nu doar oaie

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg carne de oaie sau vita
  • 500gr naut boabe
  • o capatina si jumatate usturoi
  • o lingura paprika dulce (marocana)
  • o lingura camun
  • o lingurita sare
  • o lingura paprika iute
  • o lingura curcum
  • o lingura supa instant
  • 1/4 pahar ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de oaie cu humus:

se pun toate ingredientele si carnea in oala minune; se umple oala cu apa si se lasa la fiert 1h30 min;poate  fi servita simpla sau cu orez ori cus cus;la sf poate fi data la cuptor 30 min numai cit sa se rumeneasca carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de oaie cu humus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

vanilla 1

19.11.2010, 12:55

buggy 1

10.11.2013, 13:12

pt cine nu stie curcum este sofran praf si camun este chimen macinat. Camunul il gasiti numai in mag. arabesti. Ce este la noi pe piata se numeste chimion. Ca sa stiti este diferenta intre chimen si chimion.

buggy 1

10.11.2013, 13:19

silvia, in tarile arabe cat si in Israel, chiar daca sunt boabe sau pasta se spune humus. Aziz fiind arab, s-a pronuntat corect

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de humus cu leurda